onsdag, december 13, 2006

Gemensamt träningsläger för fria republiker och befrielsestyrkor


På lördag kommer Dallas Försvarskommitté att delta i en gemensam militärövning tillsammans med flera andra fria republiker och befrielsearmeér. Intiativtagare är Brantingbrigaden.

Laguppställning (och deltagare):
Lag Röd: Brantingbrigaden, Södermalms Befrielsearmé
Lag Blå: Dallas, Slaktyxan, Högdalens Republikanska Armé, Hammarfraktionen, Kommando Moa Martinsson
Lag Gul: Västerortsbrigaden, Socialistiska Kollektivet V

4 Comments:

Anonymous Anonym said...

Vem vann då????

6:18 fm  
Anonymous Anonym said...

Det gjorde tyvärr reaktionärerna i västerort, Brating Brigaden kämpade tappert med fick utså en pakt mellan de förorterna rakt riktad mot oss.

Detta kommer inte gå obermärkt förbi.

3:51 em  
Blogger Propagandaministeriet said...

Flest poäng fick som sagt Västerortsbrigaden (förstärka av styrkor från det Socialistiska Kollektivet V). Söderorts-alliansen med Kommando Moa Martinsson i spetsen kom tyvär sist, men Dallas utsända Försvarskommitté var i fronten och fick flest poäng i sin grupp.

Nu har taktikerna finslipats och våra enade styrkor kommer krossa allt framtida mostånd.

11:06 em  
Anonymous Anonym said...

Västerort fortsätter med excersis och härdningsträning för sina oövervinnerliga styrkor. Vi är så hårda att anledningen till att inte hela västerort ser ut som dallas vid det här laget helt enkelt är att vi har sånt hårdnackat motstånd av moderaterna i Solna...
Till nästa omgång kommer västerort att delta tillsammans med de andra revolterande styrkorna. Vår styrka är att vi inte hyser någon rädsla för döden, en västerortare är beredd att ensam hålla en hel laserdome-våning mot ett lag centralare t.ex.
/V.O.B.

12:27 em  

Skicka en kommentar

<< Home