söndag, november 19, 2006

Hälsningar från Västerortsbrigaden



Västerortsbrigaden skriver i en kommuniké att de deltog i Dallas internationella protestdag mot försämringarna av, de i ockupationsmakten bosätta, arbetarnas rättigheter (som i utsträckning även drabbas vi som lever i de fria republikerna). Vi citerar;

"Butterflykniven och kransen hölls högt den 15:e [november] när vi bistod Dallas och SAC [Sveriges Arbetares Centralorganisation] i kampen mot Mumintrollet, Borg med svansen och svinet Littorin. Med sabotage, vrede och Hårt Arbete. Hoppas få se er i kampen och att även Västerort en dag ska vinna friheten!

Leve den internationella autonomin!
/Axel för Västerortsbrigaden."

1 Comments:

Anonymous Anonym said...

Leve Dallas, blomman om våren! Västerortsbrigaderna är stolta över att ha sådana grannar. Dallas är förebilden för den kamp som vi skall föra och visar vägen fram. Vi ska tids nog även vi befria vårt Västerort från ockupationsmakten. Men på vägen behöver vi mycket hjälp. Att vi underställer oss den Åttonde Internationalen och AUTintern är självklart. Vi kommer at behöva de högre utvecklade ländernas hjälp i kampen. Sårade, trötta eller förföljda VOB-soldater bör kunna ta skydd och återhämta sig och sina resurser på Dallas territorium. Knivar i all ära, men om vi någonsin ska vinna kampen är det dags att Dallas pöbelstyre börjar producera granatkastare, automatvapen och andra tyngre redskap i kampen. Vi skickar våra kamratliga hälsningar till Dallas och Store Ordförande Mojmoj som visar vägen fram.

Med Kamratliga Hälsningar
V.O.B. - Terrorcell Äppelviken

5:42 em  

Skicka en kommentar

<< Home