fredag, november 03, 2006

Radikala reformer i Slaktyxan


I vår syskonstat, folkrepubliken Slaktyxan, kan invånarna glädjas åt flera radika reformer som just genomförts eller inom den närmaste framtiden kommer att genomföras.
Bland annat så "...har [Slaktyxan] precis startat en aktion för att förändra det estetiska intrycket av kommandocentralen/ träningslägret..."
Till denna reform fick våra vänner hjälp av solidariska arbetare från ockupationsmakten territorier.

Vidare så informar även Slaktyxan att "samtal har även inletts om att utöka möjligheterna för övernattning i våra baracker, då vi haft regelbundna besök av kamrat Dajdaj från den kollektivdemokratiska mötesrepubliken Dallas (och även hans livskamrat Ordförande Mojmoj - klingan som aldrig rostar - även om dessa besök varit färre, då hennes ärorika närvaro krävs på var plats missnöje sprids) och andra revolutionärer som behövt en plats att vila ut efter veckor av kamp. Överläggningarna som nu pågår behandlar förslaget att låta den mjuka yta som hamnat i samlingslokalen bli permanent.
Vi förväntar oss jubel från våra kamrater.
Solidaritet ger styrka!"

Och Dallas Ministerium för Propaganda kan inte annat än hålla med. Vi jublar och Dallas folk och kamrater likaså. Solidaritet ger styrka i sanning!

Leve Slaktyxan!