fredag, september 01, 2006

Förmodad elransonering oroar inte Finansdepartementet

Ockupationsmaktens statliga television varnar i den här artikeln att en elransonering kanske kommer på fråga i vinter. De säger bland annat att: "...myndigheterna [har] varnat för elransonering, vilket skulle kunna innebära att exempelvis tunga industrier kopplas ur för att minska elkraftkonsumtionen. Räcker inte det kan man bli tvungen att koppla ur städer under vissa timmar av dygnet."

Dallas invånare gläds visserligen av detta misslyckande från den kapitalistiska ekonomin men känner sorg för de arbetare som kommer att straffas av deras giriga ledares politik. Något hot om elransonering i Dallas tror dock inte Finansdepartementet att det kommer bli fråga om. "Vår republik har nog med resurser för att rida ut stormen. Vi kommer klara oss med råge, medborgarna kan känna sig trygga" säger kamrat Pedro från departementet.

Men även med Finansdepartementets betryggande ord i ryggen så har invåndare spontant börjat ransonera el över hela republiken. Rörelsen har spridit sig som en löpeld och innefattar nu över halva Dallas invånare. Men betyder detta att invånarna inte litar på vårt hårt arbetande Finansndepartement?
Nej, givetvis inte. Propagandaministeriets undersökningar visar att rörelsen sparar el för att kunna överträffa ockupationsmaktens misstag ännu mer och på så sätt vinna en stor seger för Dallas och månadsplanerna.
En sådan rörelse kan inte och bör inte heller hejdas då den är till nytta för hela kollektivdemokratin.
Följ elspararna i spåren kamrater! Månadsplanen ska överträffas ännu en gång!