onsdag, oktober 11, 2006

Jordlösa på besök

Ledaren för de jordlösas ockupantrörelse några mil söder om Dallas, Nemral Lavark, var igår på besök i kollektivdemokratin. Han var inbjuden av Propagandaministeriet och ordförande Mojmoj, låt hennes glöd aldrig slockna, för att diskutera hur en framtida allians mellan jordockupanterna, studentrörelsen och de beväpnade arbetarmiliserna skulle kunna komma att se ut.
Vissa har oroats av att jordockupantrörelsen kommer att vika av när klasskampen hårdnar och välja reformens väg. Deras ledare försäkrar dock att de inte fruktar det väpnade proletariatets kraft. "Klart vi är revolutionärer. Jag skulle inte banga på att skjuta någon" fastslår Lavark.
Dallas försvarskommitté har även mottagit ett skriftligt löfte om att en väpnad bondearmé står till revolutionens förfogande och försvar.

Lavark utbyte även erfarenheter med Jordbruksdepartementet gällande lantbrukssektorn.
Dallas Propagandaministerium rapporterar att besöket var mycket givande.

Leve jordockupanterna! Leve Dallas!

1 Comments:

Anonymous Anonym said...

Bondearmén och det revolutionärt organiserade proletariatets väg är oskiljaktligt sammansvetsat! Sammarbetet fördjupas, klassen enas. Tillsammans bildar vi en näve av stål!

Besöket var lyckat och Propagandaministeriet har handlat riktigt när man beslutade om ökat sammarbete med Jordockupanterna. Bondearméns utrikespolitiska utskott har nu fattat ett beslut om fortsatt export.

"Så länge våra muskler ännu har en hel fiber att spänna, så länge stålhackan ännu förmår forcera jorden, så länge våra fingrar förblir långa och våra fickor djupa, så skall städernas kämpande proletariat aldrig sakna mat på bordet oavsett kapitalets handelssanktioner och lockouter!" skriver Jordockupanternas centralkommitté i ett uttalande.

Leve orförande Lavark och hans rygg av härdigt stål!
Leve Propagandaministeriets kloka beslut!
Leve Dallas!

11:20 fm  

Skicka en kommentar

<< Home