onsdag, februari 28, 2007

Exodus sum Regio Dallas



Igår, den 28 februari 2007, beslutade Dallas lagstiftande makt, Kollektivmötet, att gå till anfall mot grannlandets borgarklass. Detta kommer att ske i en rad av offensiver.

Tidigare har Dallas skickat ut små celler av subversiva enheter för att långsamt öka klassmedvetandet och den revolutionära glöden hos grannlandets arbetarklass. Men aldrig, i Dallas över 13 år långa historia, har en offensiv av dessa proportioner planerats.
Fyra vågor av revolutionära kader kommer att bege sig från Dallas till grannlandets arbetarområden, där deras förfäder en gång kom ifrån, för att sprida ordet, myten och hopet om arbetarklassens befrielse.
Vågerna kommer att välja olika riktningar och delmål men har även diverse skillnader i sin uppbyggnad:

- Våg A-2 består av två kampenheter som kommer att samverka. Båda kommer att intrikta sig på studenter och universitetskamp i allmänhet och en av dem kommer även att engagera sig i vården i synnerhet.

- Våg B-2 består av två kampenheter som kommer att samverka. Den ena kommer att inrikta sig på inteligensan och de kulturradikala medan den andra kommer verka inom omsorgen.

- Våg C-1+1 består av två kampenheter som möjligen kommer att samverka men antagligen dela på sig om det behövs. Den ena kommer att verka inom universiteten och telecombranschen medan den andra kommer att inrikta sig på butiksanställda, studenter och den internetbaserade piratrörelsen.

- Våg D-1 består av en kampenhet som kommer att verka inom kollektivtrafiken

Men räds ej kamrat!
Denna stora revolutionära exodus kommer varken att påverka Dallas invånarantal eller kampglöd. Snarare så kommer Kollektivdemokratins slagkraft att öka.
Om allt går som Ordförande Mojmoj, revolutionens aldrig vissnande blomma, planerat så kommer nämligen att det gamla gardet från den ärorika Oktoberrevolutionen 1993 att återigen ta över styret av våran älskade Mötesrepublik.

Mot seger kamrater! Leve Dallas!

fredag, februari 02, 2007

Vägar breddade

Under veckan har en av Dallas tillfartsvägar breddats tack vare en Folkreform, övervakad av Försvarskommittén och ledd av Kamrat Mikmik från den civilia frivillighetskåren, på initiativ av massorna. Länge leve Folkreformerna!

onsdag, januari 24, 2007

Ockupationsmakten kränker Dallas gränser

Idag, den 24 januari 2007, så kränkte den kapitalistiska regimen Dallas gränser vid flera tillfällen. Orsaken tror sig vara att de vill åt den av Dallas grannar så åtrodda timmret som våra skogar har att bjuda på.

"Vi kommer genast att svara på denna provokation!" - säger Kamrat Dajdaj från Försvarskommittén.

Vinterställningar byggda


Försvarskommittén meddelar att du uppfört en temporär bakre försvarslinje som kommer att användas nu under vintern för att förbättra Kollektivdemokratins chanser att vinna ett förmodat vinterkrig med ockupationsmakten. Ställningarna kommer även att användes löpande som träningsläger för partisansoldater och utländska revolutionärer.

Konstverk uppförda!

Som en hyllning till socialismen och dess befrielse så har Kulturministeriet uppfört inte mindre en två större statyer nära huvudstaden. Även en mindre staty gavs som gåva av kamrater från Midsommarkransens Arbetarkommun. Statyerna kommer att vara tillängliga för beskådning fram tills i vår, då deras organiska byggmaterial kommer att återanvändas för att förbättra vårsådden.

Dallas antifascistiska försvarsmur

Dallas antifascistiska försvarsmur har under helgen avsevärt förbättrats. Timmer och skrot uppsamlat under röjningen efter vinterns stormar har gjort Mötesrepubliken till nytta genom att kunnat användas som byggmaterial. Därmed kan vi försäkra oss att inga folkfiender, som fascister och spioner, tränger in längst våra gränser.

Leve Försvarskommitténs utmärkta arbete! Leve Dallas!

Dallas barnskötare visar vägen

Volontärernas Centralorganisaton av Dallas tog för några dagar sen emot en konvoj av barn som behövde passas en tid då deras fäder och mödrar var tvunget upptagna med att producera och reproducera arbete inom våran aggresiva och kapitalistiska grannland och huvudfiende.

"Låt barnen få ro!" säger Ordförande Mojmoj, barnens vän och kamrat.

Solidaritet och arbete gav resultat

Utrustade med sågar och yxor tågade i helgen mängder av Dallastrogna arbetare in från närliggande Republiker för att sluta upp med de redan hårt arbetande Dallasinvånarna. De frivilliga från bl.a. Republiken Högdalen och Folkrepubliken Slaktyxan som följt Ordförande Mojmojs, trädet som aldrig faller, uppmaning att bistå Mötesrepubliken i den svåra stund slet hårt och solidariskt för att röja undan efter stormen.

Jordbruksdepartementet hade även rekryterat en utomstående arbetsledare för att ytterligare kunna hjälpa till i sin organisering av röjningen. Men då en institution och ett departement ifrågasatt nödvändigheten av att ta in främmande arbetsledare så uteblev individen utan beskådade istället de friska unga männen och kvinnorna på fältet tillsammans med utsända från Jordbruksdepartementet.


<-- På bilden ser ni hur ett av arbetslagen, efter att ha jobbat en
hel dag, längtansfullt blickar mot solnedgången. Leve Dallas!

/Leve Dallas och dess solidariska grannar!

onsdag, januari 17, 2007

Till Dallas!



Kamrater!
Den Kollektivdemokratiska Mötesrepubliken Dallas manar härmed DIG och dina vänner att hjälpa oss att röja upp efter stormen "Per" som drabbat vår älskade republik.

Med rep, yxor, sågar, kedjor, kraft och mod skall vi breda vägen in till Dallas så att flyktingströmmen från den hårda kapitalismen utanför kan släppas in.
DMHI är inte säkra ännu men mycket pekar på att stormen "Per" och dess föregångare åkallades av en ökänd Tempestarin från Täby och hans hantlangare.

(Ta helst med eget rep, såg, yxor osv. Dallas har inte nog för alla som SKA komma)

NÄR: Lördagen den 20:e Januari, mitt på dagen. Kontakta oss för mer information.
VAR: Dallas gränser
HUR: Tillsammans med alla dina vänner och deras verktyg, rep och kedjor.

Ockupationsmakten: Repression mot ungdomar

För en tid sedan Försvarskommittén ett diplomatiskt anfall mot polisiära och paramilisitära styrkor som stoppat en grupp ungdomar för förnedrande visitation och förhör strax utanför Dallas gränser. "Anfallet" var fredligt och hade som mål att låta ungdomarna gå.
Kapitalisternas legoknektar försvarade sitt handlade med att hänvisa till en sönderslagen busskur som går sönder varje helg, ofta i samband med att fascister besökt hållplatsen.

Försvarskommittén slutar aldrig att förvånas av den totala brist på respekt och medmänsklighet ungdomar och andra vanliga människor drabbas av utanför de fria republikernas gränser.

Leve Dallas! Arbetarungdom, du tillhör oss!

Stort lyft inom livsmedelproduktionen?

Jordbruksministeriet manar till en gemensam kraftåtgärd från Dallas bönderna för att vända jorden i Republikens odlade mark innan snön kommer.
"Än är det inte försent, om vi slår ihop våra starka armar kan vi rädda vårt kollektiva trädgårdsland!" säger Kamrat Jamjam från Ministeriet.

måndag, januari 01, 2007

Ordförande Mojmoj ett år visare


Idag, den 1 januari 2007, har Dallas ledare Ordförande Mojmoj, solen som aldrig skall gå ned, födelsedag. Dallas stålhårde kämpe, vår vän och kamrat, Ordförande Mojmoj, firades traditionsenligt med att fyrverkeripjäser sköts upp natten till den första för att fira det nya året och att vår ledare blivit ett år klokare och visare.

Leve Ordförande Mojmoj, klingan som aldrig rostar!
Leve Dallas!

Elransonering hotar

Trots Finansdepartementets försök att förhindra en ransonering så har ockupationsmakten delvis lyckats med sin plan att strypa elförsörjningen till de utspridda fria Republikerna. Trots att Dallas sedan länge förberett sig på att det borgerliga samhällets misslyckande med att hålla sina undersåtar varma i vinter skulle kunna slå tillbaka mot vår ärorika Mötesrepublik så tvingas nu vi att starta en blygsam elransonering.
"Lämna inte lampan tänd när du lämnar rummet, kamrat", manar kamrat Pedro från Finansdepartementet, "Tänk på att varje lampa tänd i onödan är en seger för fascisterna!"

Revolutionära Divisionen

Efter det framgångsrika träningslägret med sina allierade styrkor som soldater från Dallas deltog i så har en grupp som ska arbeta med gemensamma försvarsangelägenheter bildats. Gruppen har fått namnet Revolutionära Divisionen och givetvis ingår Dallas Försvarskommitté i ledningen. Kommitténs förhoppningar är att inte bara Dallas ska tjäna på detta samarbete utan att många andra republiker ska kunna slita sig loss från den kapitalistiska fasciststatens bojor.

Leve Dallas, Leve den Revolutionära Divisionen!

onsdag, december 13, 2006

Gemensamt träningsläger för fria republiker och befrielsestyrkor


På lördag kommer Dallas Försvarskommitté att delta i en gemensam militärövning tillsammans med flera andra fria republiker och befrielsearmeér. Intiativtagare är Brantingbrigaden.

Laguppställning (och deltagare):
Lag Röd: Brantingbrigaden, Södermalms Befrielsearmé
Lag Blå: Dallas, Slaktyxan, Högdalens Republikanska Armé, Hammarfraktionen, Kommando Moa Martinsson
Lag Gul: Västerortsbrigaden, Socialistiska Kollektivet V

Falafelafton

Som planerat så slöt många Dallasinvånare och sympatisörer upp på firandet av Falafelafton som firas varje år på Dallas 10 december. Traditionsenlig falafel med tillbehör avnjöts i gott sällskap och många skålar utropades till såväl falafeln som Dallas och Ordförande Mojmoj, kikärtans beskyddare och Dallas lyckliga stjärna.
Den trevliga måltiden blev ännu trevligare när chilenska kamrater nådde fram till mötesrepublikens informationskanaler och lyckligt meddelade att den hatade och föraktade fd. diktatorn Pinochet avlidit på sjukhus.
Höga hurrarop avlöste varandra och många kramade om den som satt närmast, de små började genast dansa runt ropandes "Pinochet är död! Pinochet är död!" medan de äldre, trots glädjeyran, beklagade sig över att "den jäveln aldrig fick sona sina brott".

Falafelarbetsgruppen tackar alla som hjälpt till i förbredelserna och de gäster som förgyllde kvällen med sin solidaritet och vänskap.
Vi ses nästa år!

/Falafelarbetsgruppen

Framgångsrika antifascistiska operationer söder om Dallas


Partisansoldater från Dallas Försvarskommitté deltog den 9 december i aktionerna mot den årliga fascistiska marschen i Salem*. Bland annat upprättade DA-Fkom och andra milisgrupper vägspärrar, blockader och barrikader för att föresena och störa marschen som försvarades med över 700 konstaplar ur polisinfanteriet och runt 20+ ur poliskavalleriet, även flera specielenheter (bland annat den mörkrbruna polisfirman "KILO") deltog i försvaret av fascisterna.

Trots denna massiva förstärkningen av fascisternas egna undermålliga försvarslinjer så försenades deras marsch i flera timmar och ockupationsmaktens styrkor hade svårt att kontrollera situationen när pendeltågsledningar saboterades, vägblockader kontrollerade inkommande trafik och tiotals partisanenheter (med allt från 20-300 medlemmar) rörde sig utom räckhåll från helikoptrar och spanare genom skogarna vägledda av lokalinvånare.

DA-Fkom anser att operationen var en seger för antifascismen.
Leve kampen mot fascismen! Leve Dallas!

/Dallas Försvarskommitté

*Salem ligger i Dallas närområde och alla aktioner i lördags var således självförsvar.

tisdag, december 05, 2006

Dallas behöver DIG i sin kampanj för bättre fritid!

Just nu pågår en kampanj för att tillgodose Dallas brinnande behov av tv-spelskonsoler till en annars alltför aktivt och sportintresserad yngre generation.
"Ungarna kan inte vara ute på exercis, fysträning och utveckla sina kunskaper inom diverse kampsporter hela tiden, de måste ju sitta inne och lira lite tevespel också", säger en utsänd från Kulturministeriet.

Dallas behöver DIG, för att genomföra denna kampanj! (Vi skojar inte)
Maila genast waxduk@hotmail.com för att få din kampanjuppgift!

/W.A.X.D.U.K. (We Are the X-box Dallas United Klan)